function wp_mail() {} Jacqueline Visser-Westerbrink – KunstKomma: op zoek naar de essentie via de kunst

Jacqueline Visser-Westerbrink

 

Sunny Gardeur Fotografie

KUNSTKOMMA, dat ben ik … 

Mijn naam is Jacqueline Visser-Westerbrink (1964). Na afronding van het Murmellius Gymnasium in Alkmaar ben ik in 1991 aan de Rijksuniversiteit Groningen afgestudeerd in de sociale psychologie. Aansluitend ben ik kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam gaan studeren.

Aanvankelijk waren deze twee onderwerpen volledig gescheiden lijnen in mijn loopbaan en leven. Het mooie, het eeuwige, het nutteloze van kunst leek op het eerste gezicht niets toe te voegen aan het zakelijke, resultaatgerichte functioneren van mensen in organisaties.

Maar met KunstKomma (sinds 1999) is me gebleken dat de twee werelden juist heel goed bij elkaar zijn te brengen. Kunst is voor iedereen die het wil zien en horen een oneindige bron van inspiratie en een fantastisch instrument om begrip te krijgen voor en grip te krijgen op elementen van persoonlijke ontwikkeling en groei.

Ik ben auteur van kunstboeken en geef workshops en lezingen over kunst. Mijn website geeft u een inkijkje in mijn werkzaamheden.

   

  

      

 

…kunst is de essentie >

“Sommige schilders maken van de zon een gele vlek, anderen weten dankzij hun kunstzin en intelligentie een gele vlek in de zon te veranderen.”
Pablo Picasso